woensdag 6 april 2016

20160406 mas playa

We worden wakker door zware werken. Boor en drilmachines langs alle kanten. We waren gewaarschuwd want men zou de trapleuning komen installeren. Maar het zijn niet de mannen van de trap, maar de mannen van de tuin die een bewateringssysteem aanleggen. Ze doen dat grondig, want als we s avonds thuis komen is de buis tussen de skimmer van het zwembad en de filter stuk. Het water in het zwembad staat 10 cm lager, het water in de tuin van de buren enkele cm hoger.
We maken ons klaar voor nog een dagje aan het 'verlaten' strand. Tegen 4 uur komen oli en miabelle en Noelie naar het zwembad van Encanto en sluiten we de zonnige dag af met Pina colada's (en brain freeze).
Vandaag koken we nogmaals Belgisch voor Olivier en zijn partner mikel. Weer vol au vent want een soort stoofvlees kan je hier ook krijgen. 2 gins en heel wat snij knip plak kook bak afwas werk later eten we weer smakelijk onze vol au vent. Aan ons dessert komen we niet. Iedereen is moe, heeft te veel gegeten en het dessert is een beetje mislukt. Het moest een luchtige chocolade mousse zijn op een crumble van speculoos (recept van pascal Naessens voor de liefhebbers). Maar het ding ziet er niet uit en de luchtige mousse lijkt eerder gewapend beton.
PS deze avond was Camille niet in vorm. Ze kloeg van hoofdpijn en voelde erg warm aan.
Tijd voor een helend dutje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten